Citat:
Īn prealabil postat de glykys
Parerea mea este sa mergeti la duhovnic sa va dea sfat. E o situatie spinoasa si se pot aduce atat argumente pro, cat si contra, alegerii dvs. Ideea e sa nu va para rau mai sfarsit de ce faceti acum. Sa nu ne inhamam la lucruri pe care nu le putem duce. Rezolvati si problema litigiului de munca, mai ales ca avocata s-a oferit, nu ati abordat-o dvs. Dumnezeu da,dar nu baga in traista.
Si bunica mea a fost intr-o situatie cat de cat asemanatoare, preferand sa cedeze surorii sale partea sa de mostenire dintr-o groapa si dintr-un apartament al strabunicii, ca sa aiba liniste si sa isi multumeasca sora. Culmea e ca daca nu era ea sa o avertizeze din timp pe sora ei sa se mute cu maica-sa si sa aiba grija de ea, apartamentul ajungea pe mainile unor profitori straini, iar fie-sa ramanea pe strazi. Fireste, nicio fapta buna nu ramane nepedepsita, drept multumire, aceasta tarand-o pe bunica-mea prin notariate sa ii cedeze si partea ei de mostenire. Si nici atunci sora ei nu a fost multumita si tot ii gasea nod in papura.
Asadar, ganditi-va bine ce faceti si cereti sfatul duhovnicului!
|
Multumesc pentru raspuns.
Eu am renuntat sa continui actiunea inceputa de sora mea impotriva acelora.
Nu aveam de gand sa merg in instanta.
Nu le-am cerut nici macar un leu, desi ei aveau multe obligatii pe care nu le-au indeplinit.
Problema acum a capatat putin un alt aspect: interesul brusc al avocatei de a-i taxa.
Am mirosit ca ceva s-a intamplat intre avocata surorii mele si parati, dupa decesul surorii mele.
Mi-a ascuns niste "amanuntele", pe care acum le aflu si ma tem ca vrea sa le plateasca o polita paratilor, care cred ca au fentat-o....
.................................................. ..........
M-am gandit si am ajuns la aceeasi concluzie, ca la inceput: nu merg sa ma judec cu aceia in instanta. Si nici nu profit de "consiliere". Mi-a ajuta Maica si Dumnezeu sa-mi capat si eu dreptul de munca... daca a fi voia Domnului sa fie asa.... fara sa intru in povestea aceea care nu-mi place.