Subiect: Marturii
View Single Post
Vechi 31.08.2011, 08:41:06
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Parerea mea este sa mergeti la duhovnic sa va dea sfat. E o situatie spinoasa si se pot aduce atat argumente pro, cat si contra, alegerii dvs. Ideea e sa nu va para rau mai sfarsit de ce faceti acum. Sa nu ne inhamam la lucruri pe care nu le putem duce. Rezolvati si problema litigiului de munca, mai ales ca avocata s-a oferit, nu ati abordat-o dvs. Dumnezeu da,dar nu baga in traista.

Si bunica mea a fost intr-o situatie cat de cat asemanatoare, preferand sa cedeze surorii sale partea sa de mostenire dintr-o groapa si dintr-un apartament al strabunicii, ca sa aiba liniste si sa isi multumeasca sora. Culmea e ca daca nu era ea sa o avertizeze din timp pe sora ei sa se mute cu maica-sa si sa aiba grija de ea, apartamentul ajungea pe mainile unor profitori straini, iar fie-sa ramanea pe strazi. Fireste, nicio fapta buna nu ramane nepedepsita, drept multumire, aceasta tarand-o pe bunica-mea prin notariate sa ii cedeze si partea ei de mostenire. Si nici atunci sora ei nu a fost multumita si tot ii gasea nod in papura.

Asadar, ganditi-va bine ce faceti si cereti sfatul duhovnicului!

Multumesc pentru raspuns.
Eu am renuntat sa continui actiunea inceputa de sora mea impotriva acelora.
Nu aveam de gand sa merg in instanta.
Nu le-am cerut nici macar un leu, desi ei aveau multe obligatii pe care nu le-au indeplinit.
Problema acum a capatat putin un alt aspect: interesul brusc al avocatei de a-i taxa.
Am mirosit ca ceva s-a intamplat intre avocata surorii mele si parati, dupa decesul surorii mele.
Mi-a ascuns niste "amanuntele", pe care acum le aflu si ma tem ca vrea sa le plateasca o polita paratilor, care cred ca au fentat-o....
.................................................. ..........
M-am gandit si am ajuns la aceeasi concluzie, ca la inceput: nu merg sa ma judec cu aceia in instanta. Si nici nu profit de "consiliere". Mi-a ajuta Maica si Dumnezeu sa-mi capat si eu dreptul de munca... daca a fi voia Domnului sa fie asa.... fara sa intru in povestea aceea care nu-mi place.

Last edited by Adriana Cluj; 18.06.2012 at 22:05:12.
Reply With Quote