View Single Post
Vechi 21.08.2007, 00:37:59
rebellu007's Avatar
rebellu007 rebellu007 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.08.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de urzicuta
..nu mai fi bre asa speriat,deranjat, am vrut sa zic ..cool(de aceea omuletul cu ochelari,inseamana acelasi lucru)...sunt in asentimentul tau..eu am vreo doi.puradei ...si sper sa mai am inca pe atat.Inca o data nu lua expresiile mele ca pe o lipsa de neseriozitate..ma adresez voua ca si fratilor mei..asa sunt eu mai familiara.
k, iarta-ma. frunzarind prin mai multe locuri poate ma las influentat de alte scrieri si sunt in defensiva. de ex. am gasit un ratacit care si-a expus fotografiile de la nunta pe forum. ce caraghios arata gigel ala cu cartea care cica e pastor si ii cununa. vai de capu lor. mi-e mila de ei... insa ma intrebam ce cauta aici mai ales ca e membru de prin 2005. cred ca pescuieste de printre noi adepti. asteapta pe unul mai nesigur si nestiutor, care pune si el intrebari tematoare si hat il trage la el in carutza cu vorbe moi si dulci de sarpe inselator. sa-i fereasca Domnul pe cei slabi de astfel de oameni. ar trebui desconspirati acesti falsi crestini. ar putea sminti o gramada de copii nevinovati carora n-are cine sa le explice si sa le deschida ochii. cam asta e. da. sunt indignat. asta e cuvantul.
iarta-ma. Doamne ajuta!
Reply With Quote