Citat:
|
În prealabil postat de irina-elena
urzicuta, bine ai facut ca ai relatat cele de mai sus. nici eu si nici altii n-am stiut aceste lucruri. e bine ca informatia sa circule. asta nu inseamna ca noi, cei care vrem sa fim crestini adevarati, ne vom intoarce din drum. e bine ca ai gura mare, e de folos si asta.
a propos de urzicaturile tale si ale femeilor guralive in general: in"Micul print" de Antoine de saint exupery e o replica frumoasa:"saracele flori, se dau si ele grozave cu spinii lor. tigrul are colti dar trandafirii au doar spinii lor" . am redat ideea in mare, cautati in carte o lectie de maturitate prin ochi de copil si veti gasi foarte frumos exprimata si ideea aceasta, si altele.
noi femeile avem la indemana spinii si urzicaturile vorbelor. si asta e bine.azi am aflat lucruri nebanuite de la tine. chiar daca tu ai sa fii apostrofata de careva, nu-i nimic, ai spus si altora ce stiai.
|
mai irina-elena. ai grija sa nu cazi si sa te infigi singura intr-un spin de-al vostru. sa nu crezi ca tot ce zboara se mananca. si sa inveti si de la mine un lucru: uneori e mai bine sa nu stii nimic. cu cat cunosti mai putine cu atat mai bine. si daca stii nu mai sminti si pe altii pentru ca raspunzi de sufletul lor si nu cred ca iti convine. sunt lucruri pe care nu le poti rumega pentru ca ai dinti de lapte. toti ne credem mari si tari si gata sa primim absolut orice. si cand cadem cu fundu de pamant nu mai stim cine suntem. si daca mai avem si ghinionul surioarelor de mai sus si sa ne lipseasca un duhovnic adevarat... atunci vai de noi.
Doamne ajuta!