View Single Post
Vechi 29.08.2011, 19:00:26
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Neaguu Vezi mesajul
Domnule adventist rai nu inseamna Imparatia cerurilor!
Dar unde este domnule, dacă nu în Cer? Sper că nu crezi ca iehoviștii că este pe acest pământ, ori ca sataniștii ce cred că este în fundul pământului!

Citat:
Apoi Iisus si-a dat viata cu vreo doua ore inainte de a se intuneca.
Și care e problema?

Citat:
Apoi ti-am mai zis ca gandesti la suprafata deoarece Iisus ii spune Magdalenei ca nu s-a urcat la Tata-l Ceresc dar poate se referea cu nu s-a urcat cu trupul!
Neagule, eu zic s-o lași baltă că începi să emiți aberații... Până acum se urcau la cer doar "sufletele" (adică un fel de fantome), acum se ridică și trupuri? Ici o mână, colo un picior.
Acum pe bune, Hristos a înviat și S-a înălțat la cer cu trup și duh (adică un suflet viu), în mod vizibil și chiar pipăibil (L-a pipăit Toma), nu pe bucățele!

Citat:
Apoi de ce spui ca ma fac de ras cand tu ai lasat sa se inteleaga ca Iisus cand a murit s-a facut sabat (Acum spui:După aceea mai sunt câteva evenimente fără reper orar, după care urmează apusul soarelui .(începutul sabatului).
Dar ce ai spus mai inainte?
"astăzi" (adică vineri) Hristos încă era pe cruce.
Când a rostit cuvântul "astăzi" era încă vineri - mai corect spus "ziua pregătirii" [pentru sabat], după ce a murit s-a făcut și sabat căci apusese soarele (la 18,30). Ce n-ai înțeles?

Citat:
dar tot nu ai explicat ideea aceea ca Iisus a spus ca in 3 zile va reconstrui templu! Adica va reanvia!
Ce e de explicat aici? Trebuie doar să crezi cuvintele Mântuitorului (Matei 12,40 și Luca 24,46) și ale apostolului Pavel (1 Cor.15,4).