View Single Post
Vechi 29.08.2011, 18:10:47
Mihai36 Mihai36 is offline
Banned

Data înregistrării: 09.09.2008
Locație: Constanta
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mihai36
Implicit

La fel inclin sa cred si eu ca Iisus a vorbit despre botez (nasterea a doua).
Insa mai sint si alte versete referitoare la o nastere si anume nasterea din Dumnezeu -aceasta se refera la metanoia -evolutia spirituala- aceasta nastere fiind echivalata de calugari cu prima din cele 7 trepte ale desavirsirii.
Despre cel nascut din Dumnezeu versetul spune ca el traieste fericit pe pamint si nimic rau nu i se mai poate intimpla fiindca Domnul il apara.
Abia acum el poate fi considerat sfint si nu doar sfintisor chiar daca inca nu are musai darurile de cunoastere acelea care te fac sa fii prooroc.
Daca vei muri avind aceasta treapta trupul tau se va transforma in moaste iar oamenii iti vor canoniza vorbele fiindca ei nu stiu ca tu nu ai avut neaparat si daruri de cunoastere. Un prooroc trebuie mai intii sa demonstreze ca este prooroc dezvaluind ceea ce altii nu cunosc iar vorbele lui sa se implineasca in orice situatie.
Abia la a doua treapta a desavirsirii fie ca ai avut unele daruri de cunoastere fie ca nu primesti darurile de cunoastere care te fac prooroc iar la treapta a patra si a sasea inca in plus si alte daruri de cunoastere care iti permit sa stii orice fara sa mai fie nevoie de revelatii primite la cerere/intentie.
Reply With Quote