Citat:
În prealabil postat de Scotland The Brave
Catalin,iti repet din nou,ca nu ma intereseaza parerea ta.Cu tot respectul.Tu spune ce vrei si sa fii sanatos.PS: asteapta-ma (test de meditatie pana atunci: which came first, the chicken or the salmonella? :)
Ref la poveste:sorry,nu ma impresioneaza.Am auzit povesti cel putin asemantoare,dar in sens invers,de la ortodocsi trecuti la neoprotestantism sau catolicism.Daca vrei iti compun si eu cateva.Am auzit ca Vladimir Ghica cand a trecut la catolici,si intrebat fiind de ce,a spus: "Ca sa devin un mai bun ortodox".Asta a fost pt tine pt ca stiu ca ei sunt primii pe lista ta de cadouri de Craciun.Smile,esti la camera ascunsa :)
Statistic vorbind,in ultimii 20 de ani,rata predominanta de convertire in RO este de la ortodocsi la X confesiuni si nu invers. Verifica.Adventistii si penticostali sunt in urcare fulminanta.Inclusiv dpdv al natalitatii.Si vor urca in continuare,mai ales adventistii(care acum au si acoperire nationala prin RCS-RDS).Dupa ei urmeaza ateii.Insa nu este problema mea,din nici un punct de vedere.In alta ordine de idei:am citit,in acel post,temeiurile biblice invocate.
Am zambit plin de dragoste, he's my best friend :)
|
Iar eu iti repet ca nu spun deloc parerea mea personala, poti citi catehismul si imi poti spune daca e ceva ce nu corespunde cu parerea mea.
Iar ce am scris eu nu e ceva diferit de ce ar scrie orice ortodox, nu numai Alexandru. Daca argumentatiile nu prezinta interes, exemplele nu, dovezile cu minunile nu, atunci despre ce ai putea discuta?
Alexandru a scris mai demult, a spus ca daca vrei puteti comunica personal (presupun ca nu s-a intamplat asta), iar in acel mesaj a spus ca e fara rost analizarea detaliata a adevarului (pentru ca toti neoprotestantii fac asta si e fara rost, fiecare crede ce crede cultul sau, nu conteaza adevarul).
Oricum, eu i-am scris lui Alexandru ca doresti sa discuti cu el.