View Single Post
Vechi 28.08.2011, 23:35:50
laurastifter laurastifter is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2008
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit Pentru Scotland the Brave

Doamne ajută!

Deși mesajul meu este off topic, aș dori să-i scriu câteva cuvinte colegului nostru Scotland the Brave.
Mi-ați trimis un mesaj privat legat de ceea ce am scris la acest topic. Aș dori să-mi cer scuze pentru că, din cauza unei probleme tehnice, nu v-am putut răspunde atât de mult timp. Vă rog să mă credeți că am mai intrat pe forum și am încercat să vă scriu... M-a bucurat sincer mesajul dumneavoastră și sunt dispusă să discutăm! Dacă doriți să vă explic ce s-a întâmplat mai exact, putem discuta privat pentru că aici ne-am abate prea mult de la topic.
În seara aceasta, am încercat din nou să vă trimit un mesaj privat, știind că s-a remediat problema pe care am avut-o, dar observ că dă o eroare... De aceea, v-am scris aici, pentru a vă asigura că am primit mesajul pe care mi l-ați trimis și că mă bucur să discutăm. Până acum, repet, nu v-am putut scrie dintr-un motiv ce nu a depins de voința mea.
Sper din tot sufletul să mă credeți și să nu fiți supărat pe mine.

O noapte binecuvântată!

Cu deosebit respect,
Laura Stifter
"Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis)
Câteva gânduri scrise de mine:
http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca
Reply With Quote