Citat:
În prealabil postat de Scotland The Brave
Cataline,cu tot repectul,da nu opinia ta ma intereseaza.O sa te anunt si pe tine public daca ma va interesa.Ma intereseaza momentan opinia celui care a facut aici,pe acest topic,anumite afirmatii.Cu el vreau sa am o discutie publica mai lunga la care vei putea participa si tu desi,din punctul meu de vedere, nu cunosti prea bine subiectul.Dar am zis ca admit ,,galerie activa".Nu te pronunta tu in locul lui,pentru ca este barbat in toata firea si banuiesc ca va face,pana la urma,un pas in fata,si isi va prezenta critica in totalitate.Eu il astept.
|
Eu intotdeauna incerc sa nu prezinta doar opinia mea, ci ceea ce spune Biserica si adevarul. Din fericire adevarul corespunde intotdeauna cu ce spune BO, deci nu e foarte greu sa respect asta.
Daca iti amintesit am mai discutat de doua ori inclusiv cu citate din Biblie, asadar cred ca am spus tot ce se putea spune, iar acum am scris si despre punctele calvine. Practic nici nu mai avem despre ce sa discutam, am cam epuizat subiectul. Eu de fapt nici nu inteleg despre ce se poate discuta in plus, doar daca sunt secrete in cultul calvin. Te asteptam doar pe la noi, in BO.
Cum spuneam in mesajul precedent daca doresti o discutie cu Alexandru trebuie sa-i spui. Uite, a scris o povestire frumoasa aici:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=697