Subiect: Despre mustrare!
View Single Post
Vechi 28.08.2011, 20:44:48
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Sanduu Vezi mesajul
Buna deschid aceasta tema pentru a va cere sfatul in legatura cu mustrarea aproapelui .
Cind avem voie sa mustram pe aproapele ? cum trebuie sa o facem? va rog sa ma luminati!
am gasit asa o fraza intr-un articol pe un sait : să nu dușmănești pe fratele tău în inima ta, dar să mustri pe aproapele tău, ca să nu porți păcatele lui." (Lev. 19, 17)
Mă deranjează foarte tare persoanele care , deși credincioase și foarte atașate bisericii bârfesc, bârfesc. și iar bârfesc, pe toată lumea. De multe ori sunt și eu tentată să fac același lucru dar mă controlez. Când sunt în astfel de tovarașii nu prea reușesc .O astfel de companie este extrem de nocivă și molipsitoare.
Dacă am îndrăznit să atenționez că nu este bine să vezi în toți semenii tăi doar defectele am fost îndepărtată și mi s-a întors spatele.
Între mine și acești oameni s-a deschis o prăpastie.
Cred că era mai bine să tac și să mă îndepărtez fără a le spune că bârfind fac voia celui rău care le fură toată nevoința.
Așadar părerea mea este că e mai bine să nu spui nimic. Eu am obiceiul să spun și încerc să mă dezvăț de aceasta. Oamenii nu se schimbă. (la fel cu toți ceilalți sunt și eu).
Smerenia ete soluția dar ...este tare greu să fii smerit.

Last edited by dorinastoica14; 28.08.2011 at 20:52:22.
Reply With Quote