View Single Post
Vechi 20.08.2007, 13:46:11
rebellu007's Avatar
rebellu007 rebellu007 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.08.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ancah
Nimic din ce spui nu-mi e necunoscut, asa ca stiu si de palme si de straduinta. Oricum nu e suficient, deci mergem inainte. Bine ca drumul e cel bun. Doamne ajuta!
toti ne regasim cate putin printre randurile fiecaruia. toti am trait deziluzii, bucurii, caderi, urcusuri... toti luptam intr-un fel sau altul pentru ceva sau cineva... toti speram ca suntem pe drumul cel bun, dupa cum spui. si suntem in marea majoritate a timpului. insa mereu o luam razna. ni se strica directia si iesim "in decor", vorba soferilor. uneori ma intreb ce caut si aici, pe forum. ce cred ca voi gasi sau ce doresc sa fac cu expunerile mele. si ma gandesc ca toate aceste intrebari sunt in toti cei de aici. continui sa scriu controlandu-ma sau facand un exercitiu din a ma controla si a nu trece peste anumite limite. sa nu devina altceva decat simple expuneri si simple pareri. sa nu creeze dependenta, sa nu ma amestec in viata altora, sa nu ma incalcesc in propria dorinta de a face bine incercand sa "ajut" pe cineva... nici acum nu-mi dau seama daca acest forum e benefic sau ne provoaca... e cert ca trebuie sa comunicam intre noi cei care, cat de cat, realizam ca nu suntem buricul pamantului si ca suntem praf in vant fara Dumnezeu. si poate ca, din cauza ca n-o putem face la serviciu, in oras, printre putinii amici care ne impartasesc trairile si ne inteleg, poate de aceea ne aflam aici. sau poate ca, din contra, suntem multi cei care gandim asa si vrem sa-i atragem si pe altii. sa-i ajutam sa deschida ochii. in ambele situatii trebuie sa fim cu ochii larg deschisi si atenti mai mult la noi decat la altii si la problemele lor. trebuie sa avem grija de sufletul nostru in primul rand si apoi sa incercam sa-i ajutam pe semeni. insa, in grija noastra fata de ei, sa fim foarte atenti... ispitele ne asteapta la cotitura.
nu stiu ce-am vrut sa spun exact cu toate acestea dar sper sa intelegi ceva.
ai grija de tine.
Doamne ajuta!
Reply With Quote