View Single Post
Vechi 28.08.2011, 13:32:58
delia31's Avatar
delia31 delia31 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

[quote=Mihai36;394372][quote=delia31;394341cei care sint sfinti au deja Imaparatia in ei QUOTE]

Explica-i asta si lui Tricesimus. Din partea mea, e liber sa creada fiecare ce vrea, (am spus de n ori), dar nu sa-si defineasca credinta prin contrast cu ortodoxia care crede de 2000 de ani exact opusul.

De cand am inceput eu sa citesc pe forumul asta, Tricesimus nu face altceva decat sa spuna cat de gresita e ortodoxia si cat de unicat e adventismul. Initial am crezut ca n-a citit Biblia si am inceput sa-i explic si eu si alti "fraieri" ortodocsi de ce in ortodoxie credem asa si nu altfel (atat cat m-am priceput si eu ca o diletanta nestiutoare ce sunt).
Pt. ca sa vad ca insista in continuare cu aceleasi denigrari la ce avem noi mai scump.
Daca am schimbat tonul este pt. ca el crede ca poate la nesfarsit sa vitupereze orice elucubratie halucinanta iar noi sa asistam de-o parte si eventual sa-l mai si consolam pt. faptul de a fi fost banat de admin de vreo 100-1 ori.
Te pomenesti ca nici dreptul de a ne apara credinta nu-l mai avem chiar pe un forum ortodox! De ce nu merge pe forumurile iehovistilor sa-si incerce norocul si la ei? Sau al penticostalilor? Cei de la catolici cum credeti ca l-ar trata pe unul care spune (nu o data) ca Fecioara Maria e inconstienta?

Nu-i greu de sesizat ca adventismul nu se poate defini pe sine decat prin contrast flagrant cu ortodoxia. Iar pana acum, n-am observat altceva decat ca Tricesimus cu asta se ocupa: gasit de noduri in papura si izbit cu piciorul in tepusa. (scuze, Trice pt. "limbajul forestier").

Imi cer iertare, n-am nimic nici cu persoana lui, nici cu altcineva indiferent de confesiunea lui, dar am cu ereziile otravitoare pe care vor sa ni le strecoare altii.
Si vorba lui Mopsuestia, erezia trebuie starpita dar nu cu sustinatori cu tot.
N-am nici pe departe pretentia ca as fi eu in stare de asa ceva, dar intr-un fel sau altul trebuie sa ne aparam si cu taisul cuvintelor usturatoare.

Daca incep si ei sa aiba insomnii pe tema asta, cu atat mai bine.

Hristos si Maica Domnului si toti sfintii cu noi, cu toti.

Last edited by delia31; 30.08.2011 at 16:51:40.