View Single Post
Vechi 28.08.2011, 11:43:11
Mihai36 Mihai36 is offline
Banned

Data înregistrării: 09.09.2008
Locație: Constanta
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mihai36
Implicit

Noi cei care credem in Iisus (eventual si in Fecioara) avem impresia ca cei care nu cred ca si noi ar trebui blamati , ca noi am fi cu ceva mai buni ca ei doar din acest motiv si am crede chiar ca daca am fi fost pe vremea lui Iisus cu siguranta am fi fost de partea Lui si nu a fariseilor.
Oare chiar am fi fost de partea ucenicilor?
pai cum erau mirenii de atunci ? unii auzisera de o viitoare venire insa doar unii -putini la numar iar restul nu ieseau din cuvintul preotilor si al Bisericii lui Dumnezeu.
daca Fecioara ar apare cu trup omenesc (dar nu brusc si miraculos ci ca o persoana ca oricare alta ) in fata a doi credinciosi -unul ortodox si unul sa zicem adventist -si le-ar spune :"Copii, eu sint Fecioara mama lui Iisus" si ar cere ascultare fara sa le toarne nimic special in suflete credeti ca ar fi vreo diferenta intre reactiile celor doi avind in vedere ca ar fi in imposibilitatea recunoasterii Ei doar dupa chipul omenesc?
Cu siguranta fiecare dintre cei doi ar lua acea persoana drept nebuna si tupeista, fara rusine de Dumnezeu. Si ar pleca mai departe.

Nu oricine poate recunoaste o persoana sfinta (necunoscuta lor) in conditiile in care acea persoana sfinta nu infaptuieste nici un miracol sau minune- exterioara sau nterioara ..