View Single Post
Vechi 28.08.2011, 00:16:36
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Nasterea din nou e din apa si din Duh, deci botez + mirungere. De nu se va naste cineva din apa si din Duh, nu va putea sa intre in imparatia lui Dumnezeu.” (Ioan 3:5) Prin scufundarea in apa, are loc moartea omului vechi si renasterea lui la viata adevarata in Hristos, iar mirungerea imediat urmatoare e cincizecimea crestinului intrarea in Duhul Sfant.

Citat:
Interesant, doamna. Uitati, sau refuzati, un lucru: Biserica este DEASUPRA Scripturii. Asta e si in BO, si in BC.
Bineinteles ca e deasupra, doar Scriptura e baza :)

[quote]Cum sa gateasca apostolii si sa serveasca mancarea celor care ii primeau in casele lor??
5. Dupa aceea a turnat apa in vasul de spalat si a inceput sa spele picioarele ucenicilor si sa le stearga cu stergarul cu care era incins.
6. A venit deci la Simon Petru. Acesta I-a zis: "Doamne, oare Tu sa-mi speli mie picioarele?...".
7. Iisus i-a raspuns, zicand: "Ceea ce fac Eu, tu nu stii acum, dar vei intelege dupa aceasta".
8. Petru I-a zis: "Niciodata nu-mi vei spala Tu mie picioarele!...". Iisus i-a raspuns: "Daca nu te voi spala, nu ai parte cu Mine".
13. Voi Ma numiti pe Mine Invatatorul si Domnul, si bine ziceti, fiindca sunt.
14. Deci daca Eu, Domnul si Invatatorul, v'am spalat voua picioarele, si voi sunteti datori sa va spalati picioarele unii altora’

15. ca pilda v'am dat, ca si voi sa faceti asa cum am facut Eu cu voi.
16. Adevar, adevar va spun: Nu este sluga mai mare decat domnul ei, nici solul mai mare decat cel ce l-a trimis.
17. De vreme ce stiti acestea, fericiti veti fi de le veti face.

Last edited by ioanna; 28.08.2011 at 00:47:48.