Subiect: DESPRE PSALTIRE
View Single Post
Vechi 26.08.2011, 18:37:27
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de IOLANDA Vezi mesajul
Nu pot sa nu zic nimic despre acest subiect.....chiar daca ,unii vor comenta....am citit si din invataturile preotului Arsenie Papacioc(Dumnezeu sa-l odihneasca in pace)...si am discutat cu duhovnicul meu despre citirea psaltirei.....nu se citeste oricum ,oricind si de catre oricine.Trebuie sa iei binecuvantare de la preot in primul rand....apoi tu cel care citesti sa ai o viata (bine-placuta lui Dumnezeu),cum zice parintele Arsenie sa fii "imbunatatit".....si abia atunci ai voie o singura catisma la 24 ore,altfel "te bagi la adanc"...din nou e vorba parintelui...si zic asta pentru ca am patit-o ,deci aici nu-i vorba de "babisme"si alte prostii....aici e vorba de lupta intre bine si rau....si e foarte foarte dura..........vorbiti cu preotii care stiu cum sa va explice asta.....Doamne Ajuta!!!!!!
Da, am gasit si eu intr-o carte ca respectivul care citeste psaltirea are necazuri doar daca nu este spovedit bine si are pacate grele... Deic intai spovedanie, apoi psaltire!