View Single Post
Vechi 26.08.2011, 16:37:36
Azzuurra Azzuurra is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.07.2011
Religia: Ortodox
Smile

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Virginitatea trupeasca a partenerilor nu este musai si cheia catre o viata de familie fericita si implinita...nici pe departe!
Sunt multi care s-au casatorit astfel si mai apoi s-a dovedit a fi un dezastru.
Deasemenea sunt multi care din temeiuri religioase sau de alta natura raman feciori pana dupa 30 de ani,insa daca discuti cu ei,iti dai seama ca sunt un conglomerat de frustrari si dorinte sexuale refulate.Iar fanteziile sexuale care le bantuie mintea si limbajul sunt mai ceva decat in filmele cu 3 de x si in tot cazul mai abitir de la cei care au o activitate sexuala cu un partener de viata.
Insa,altfel,sa te fereasca sfantul de ce ti-ar putea auzi urechile daca aud de cineva ca traieste in pacat!Nu exista judecatori mai aspri ca ei...
Asa ca,indiferent cine ce ar spune,pentru mine virginitatea nu este sinonima cu puritatea interioara,pentru ca este nevoie de mult mai mult de atat pentru a atinge acel prag.
Asa dupa cum nu cred ca toti cei care se afla uniti prin taina cununiei si tin cu strictete posturile,chiar au habar sa daruiasca iubire si au o traire spirituala alaturi de consoarta.
Cred ca ar trebui sa ne ferim sa punem prea mult accentul pe forma si sa uitam de fond...

De acord. Dar poate sunt si exceptii persoanele de 30 de ani de genul cum ai spus tu.

Citat:
În prealabil postat de Azzuurra Vezi mesajul
Si am vazut si fete agitate, care pazindu-si mintea, au ajuns cu bine la casatorie, chiar daca a avut loc la o varsta mai inaintata.
Prin asta am facut referire la "fond". Adica si paza mintii e foarte importanta.

Da, nu inseamna ca cei care respecta credinta si poruncile, vor avea o casatorie perfecta.

Dar e bine din toate punctele de vedere, sau asa cred eu, si din punct de vedere spiritual si psihologic, sa-ti pastrezi fecioria pana la casatorie. Nu e o garantie a fericirii de dupa, dar poate e o garantiei " a fericirii" si pacii interioare pana in momentul casniciei.
Reply With Quote