View Single Post
Vechi 26.08.2011, 11:57:16
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Savonarola Vezi mesajul
bineinteles ca se face ca nu vede, pentru ca asta ii demonteaza toate aberatiile pe care vrea sa isi faca secta bunului pastor in care ea sa fie "preoteasa", poate chiar "episcopeasa". vezi ca au mai aparut niste "episcopese" lesbiene la nu stiu de lutherani din suedia. deci ma intelegi , incep sa isi faca si "succesiune apostolica" :)))))))))

dar tot NUMAI APOSTOLII au fost cand Iisus le-a suflat Duh Sfant si le-a dat putere prin aceasta sa ierte si sa tina pacate. acest har nu a fost dat si altora, pentru ca ei, apostolii, sunt TRIMISII, aceia pe care Hristos i-a trimis, vezi Ioan 20, 21-23
Exact preietene.Din pacate exista un eretic din Tecuci, jud Galati, pe nume Dogaru care si-a facut o secta numita Biserica Secreta a Maicii Domnului unde sunt preoti si arhierei NUMAI FEMEI. Eu locuiesc in judetul vecin, Vrancea, si stiu foarte bine CU CE SE MANANCA SECTA ASTA.Cunosc o MITROPOLITA la mine in oras, locuieste langa locul meu de munca. Deci nu mai e nevoie de Suedia, avem ASA CEVA la noi in tara.Doamne FERESTE!