A fost aievea!
Ma casatorisem de curand. Ramasesem insarcinata. Gresisem mult...
Aveam stari sufletesti grele...din anumite motive nu doream copilul...imi dadea tarcoale gandul avortului...dar am spus atat..."daca voi mai face si acest pacat eu insami prin aceasta voi taia legatura dintre mine si Dumnezeu...niciodata nu voi mai putea sa-L rog nimic...daca ii intorc spatele in acest mod..."
In noaptea aceea s-a intamplat asa; am adormit cu aceste ganduri...a venit aievea ingerul meu pazitor sa-mi ridice sufletul si mi-a spus "Gata.Timpul tau s-a terminat. Atat a fost!"...am plecat impreuna...fiinte nemateriale, eu si el-ingerul pazitor....
Eram intr-o stare de ingrozire sufleteasca...eu fiind tare pacatoasa...cu trecut ateu si multe si grele pacate...am simtit ca voi merge "la rau"....am ajuns in fata unui tron maiestuos de judecata...era Scaunul de Judecata al Mantuitorului....frica si cutremur mare m-au cuprins...in jur - falfaire de aripi de ingeri...nu ii vedeam..auzeam falfaitul aripilor aievea...se pregatea venirea Mantuitorului nostru...eu ingrozita am inceput sa-l implor pe ingerul pazitor sa-mi mai dea timp de pocainta...sa-ma mai lase o vreme ...cat sa-mi indrept viata...sa-mi pot rascumpara pacatele...am implorat cu multa disperare acest lucru...totul s-a intrerupt brusc...m-am trezit in urmatoarea secunda...
Copilul s-a nascut, are aproape 16 ani!
De atunci incerc sa devin un om credincios si curat, ma straduiesc si ma straduiesc...si parca tot nu reusesc....luati seama, orice gand al nostru, orice dorinta, manifestat sub forma unei rugaciuni disperate este ascultat de Domnul nostru Iisus Hristos in orice secunda a vietii noastre.
|