View Single Post
Vechi 25.08.2011, 18:10:09
Nicole_Alma's Avatar
Nicole_Alma Nicole_Alma is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.07.2010
Locație: Norvegia, dar romanca in suflet
Religia: Ortodox
Implicit

Dumnezeu mi-a dat o mare incercare anul acesta.
In vara aceasta am venit in Romania cu sotul si fetita, avand mai multe de rezolvat. Pe 4 iulie in timp ce eram cu fetita in brate si caram si niste sacose, din cauza greutatii si a genunchiului meu defectuos de mai multi ani...sau a voii Domnului, mi s-au rupt niste ligamente si un tendon care sustineau rotula genunchiului drept.
Pe 12 iulie m-am operat la un spital de ortopedie din zona, iar operatia a fost mult mai complexa decat se credea initial, au aparut niste complicatii si mi s-au pus si niste suruburi. Problema este ca recuperarea este foarte-foarte lenta, de-abia saptamana asta am inceput sa merg si singura (pana acum m-am deplasat cu carje). Saptamana care vine voi merge la tratament intr-o statiune balneo-climaterica sa fac recuperari in speranta ca-mi voi putea flexa genunchiul intepenit. Merg plina de incredere, stiu ca Dumnezeu, Maicuta Domnului si sfintii de care m-am apropiat in ultima vreme nu ma vor parasi.
Poate Dumnezeu a vrut sa-mi deschida ochii, poate a vrut sa reaprinda in mine flacara care de-abia mai palpaia...stiu ca s-a intamplat cu voia Lui.

Va rog sa spuneti o rugaciune mica-mica si pentru mine...daca se poate... Nu-mi doresc decat sa pot merge ca sa pot avea grija de cei dragi.

Sa va dea Dumnezeu sanatate!