Citat:
În prealabil postat de Pr. Gheorghe
Hai pe la mine pe la biserica (nu ca eu as fi altfel decat ceilalti preoti, ci chiar spun ca-s cel mai mic dintre acestia) si sa vezi care este parerea mea despre intrarea in rai a betivilor, ori a desfranatilor, ori a hotilor, ori...!
|
Dvs. sunteti cam departe (eu locuiesc in centrul tarii). Altfel, as veni cu placere sa stam de vorba, crestineste.
Dar, nu este nici o problema. Cunosc parerea Sfintilor Apostoli referitor la beti, hoti, desfranati, etc. Cunosc si modul cum se poate scapa de astfel de patimi, din experienta si din cele vazute in jurul meu.
Citat:
Domnia ta esti greu de "reparat" (de cei de pe forum),
|
Si, cam ce "defectiuni" credeti ca am?
Citat:
dar Domnul te iubeste si la vremea randuita vei afla ca dincolo de frumusetea unui camp cu flori exista frumusetea din sufletul gradinarului! Domnul cu tine si cu cei din casa ta!
|
Stiu ca Domnul ma iubeste. Mi-a demonstrat-o facand schimbari minunate in viata mea. Mi-o demonstreaza zi de zi, uneori chiar intr-un mod extraordinar (ex: ieri, in timp ce ma intorceam spre casa, cu masina, am ramas fara orice fel de frana - frana de mana nu aveam de mult si nu am reparat-o iar acum m-a lasat, de tot,pe nepregatite si cealalta frana. Avand in vedere faptul ca eram in mers (ruland uneori si cu 100/ora ), ghiciti ce am patit in momentul cand am ramas fara frane. Va spun doar atat: nu am patiti absolut nimic, nici eu si nici masina (desi eram in ora de trafic) si nici nu am lovit pe nimeni (puteam foarte lesne sa accidentez pe cineva). Nu va povestesc mai multe detalii. Nu are rost. Un singur lucru vrea sa-l mai spun:
slavit sa fie Dumnezeu.
P.S. Cine este gradinarul, pentru dvs. ?