Subiect: Loose ties
View Single Post
Vechi 24.08.2011, 14:16:13
beliver's Avatar
beliver beliver is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.10.2008
Locație: Ardeal
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de crestinOrtodoxa Vezi mesajul
Cred ca asa simte si el intr-o oarecare masura fatza de "turma" ortodoxa.
Eu m-am intors de putina vreme in biserica lui Dumnezeu si tot simt efectul asta sa fiu sincera... Dumnezeu aduce inapoi oaia pierduta, cum zice la carte... dar eu ca oaie nou venita simt ca oile alelalte se grupeaza si ma blocheaza ca la rugby.
Pe bune, sunt ca o organizatie acolo in biserica, toata lumea stie toate rosturile, toate randuielile, se stiu pe nume... io-s in aer, habar n-am, tre' sa intreb toate detaliile cele mai mici mereu. Si au toti locurile lor stabilite de nici nu stiu unde sa m-asez, stau prin naos, mi-e si jena sa intru in biserica la Liturghie, intru doar la Maslu cand nu prea e lume.
Stiu ca n-ar trebui sa bag in seama chestiile astea, dar pt cineva care incearca sa creada, atotudinile astea denota ostilitate pe fatza fatza de noii venitzi.

cat despre aia care "taie si spanzura", citeste semnatura mea. :)
Am trecut si eu prin asta si pot sa-ti spun doar sa ai rabdare.Nu este important ce spun cei din jur,este importanta credinta ta si faptul ca participi la Sfanta Liturghie.Nu renunta din cauza celor din jur,pana la urma tu stii de ce mergi la biserica.Nu-i lua in serios,este prea important sa participi la Sfanta Liturghie ca sa-i bagi in seama.Si ce cred ca este cel mai important nu incerca sa crezi,ci crede.Cauta sa te asezi undeva unde sa nu stai nimanui in cale,fii smerita si asculta ce spune preotul.Doamne ajuta!