Subiect: Pact cu diavolul
View Single Post
Vechi 24.08.2011, 09:24:32
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de WhiteChakra Vezi mesajul
Scuza-ma, m-am grabit cand am scris si nu am gasit un cuvant mai potrivit. Vroiam sa stiu daca exista vreo diferenta intre a te ruga la Dumnezeu prin intermediul unui sfant si a te adresa direct lui Dumnezeu, gen: "Te rog Doamne sa...". Ai dreptate, nu prea iau in serios mantuirea (nici macar nu prea stiu in ce consta), cred ca unul din motive ar fi acela ca sunt la o varsta destul de frageda in care tentatiile ating cote maxime iar alt motiv ar fi acela ca nu am crescut intr-un mediu prea credincios, din acest punct de vedere sunt exact precum parintii mei, o ard la modul "las' ca n-am nevoie sa merg la Biserica, stie Dumnezeu ce gandesc..".
Totul e bine cand ... merge pe calea cea buna.
Spui ca nu stii ce e mantuirea, sau altele nu ti-s clare.. Nu face un capat de tara din asta, altii stau mai rau ca tine, altii au ajuns la varste mai inaintate pana sa-si puna problema asta. Eu, de exemplu...nu stiu o multime de lucruri, pot sa zic ca cea mai marte parte nu le stiu!!!,. Sunt constienta de cat de putin stiu, de cat de putin fac, de cat de putin inaintez si cat de mult dau indarat uneori...Si regret, mai cad uneori, ma ridic cat pot, o iau de la capat... asa, usurel ca un copil care invata sa mearga...
Dar tu fiind tanar, ai inceput sa-ti pui aceste probleme de pe acum, ceea ce ma face sa cred ca acolo undeva in subconstientul tau cineva lucreaza. Cel BUN.
Deci,cu multa nadejde, mergi inainte, asa cum ai fost bine sfatuit de colega noastra de forum.
Doamne-ajuta!

Last edited by Adriana Cluj; 24.08.2011 at 09:27:00.
Reply With Quote