View Single Post
Vechi 14.08.2006, 11:22:03
Iustin
Guest

Implicit

Alexandr, spune sincer, esti botezat ortodox? Sper sa nu fii dintr-o secta sau ceva de genul asta. Ca asa, n-avem ce discuta. Nu-mi place ca pui la indoiala Cuvantul Domnului. Credinta ortodoxa e singura adevarata. Restul sunt rataciri de la aceasta. Au demonstrat-o multi inaintea mea, oameni sfinti si cu mai multa minte. Vei vedea ca si ceilalti vor spune acelasi lucru. Da, cu cuvinte mai blande. Mie-mi place totusi sa scriu ce simt cu adevarat, nu sa ma ascund dupa eufemisme. Trebuie sa scrie ce credem cu adevarat, asta e parerea mea. Vad ca restul colegilor mei forumisti sunt inca de alta parere. De fapt, se pare ca nici n-au de gand sa se implice intr-o astfel de discutie simplista. Poate le e greu sa se dezlipeasca de la subiectele: Homosexualitate, Vrajitorie, et cetera. Sigur ca ei au dreptate si ar trebui sa facem si noi acelasi lucru.

Nu inteleg ce vrei sa spui cu interpretatul, preot nu sunt, si nici agresiv. Scriu exact cum ar trebui sa scrie orice crestin sincer. Nu inteleg. Si crede-ma, daca as interpreta ceva, nu m-as opri doar la doua personaje.

Petre Tutea nu dauneaza niciodata! Doar cei ce nu-l inteleg, probabil dihori atei, spun astfel de lucruri. Dumnezeu sa te ierte!
Reply With Quote