Subiect: Loose ties
View Single Post
Vechi 23.08.2011, 11:53:19
crestinOrtodoxa
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de GLAdoS Vezi mesajul
Atunci de ce a mai venit sa faca minuni si sa se sacrifice (live... ) ca sa vada oamenii, ceea ce ar fi putut face in taina, el fiind Dumnezeu.

Ba, sunt persoane care fac asta in fiecare zi.

13 ani din viata m-am rugat... raspunsurile insa au stat.

Si cum se roaga acei sfinti? adauga la sfaritul rugaciunii "si pentru restul"...

1-NU STIU. Poate cineva cu cunostinte teologice mai avansate iti poate da un raspuns mai alambicat, care tot spre un "nu stiu" tinde... sunt lucruri pe care noi oamenii nu le putem intelege cu mintea, care-i f limitata, fiind doar materie. Cu o bucata de "piftie" gri nu poti pricepe mare lucru din lucrarile Creatorului.

2-n-o fac din rea vointa. Stiu senzatia, inainte sa ma intorc si eu aveam senzatia asta... si era f enervant pt mine ca se ingramadeau sa ma educe in ortodoxie persoane care habar n-aveau ce-i aia ortodoxie si la ce se inchina. Am descoperit insa dupa ce m-am intors ca ma "enervau" din cauza ca ma faceau sa ma simt vinovata ca nu fac ce e bine.

3- sunt convinsa ca raspunsurile au existat cu prisosinta, dar n-ai stiut sa le vezi. Coboara mintea in inima. Sau macar incearca, eu sunt la stadiul cu incercatul.

4-Sfintii nu mai sunt oameni normali, nu-s ca noi restul... sunt parte din Dumnezeu, Dumnezeu lucreaza prin ei, "se preamareste Dumnezeu prin sfintii Sai". E inca o lucrare la lui Dumnezeu pe care n-o putem pricepe. Nu putem pricepe nici nevointele lor de pe pamant pe deplin... viata lor dupa moarte nici atat...
Reply With Quote