Citat:
În prealabil postat de DragosP
Prooroc umpic mincinos, pentru că-ți mulțumesc, așa cum am mai făcut-o de multe ori.
|
Degeaba-mi mulțumești, nu mie ci Domnului, dacă persiști în a crede că pământul e un glob într-un sistem planetar format din alte globuri cu soarele în focarul unei elipse și plasat între alte sisteme solare cu sori mai mari sau mai mici și tot așa la infinit și la nesfârșit.
Și oare nu v-am explicat după logica cea mai simplă că nu există pământuri în cer și că nu se poate ceea ce susțin ei? Nu așa că aș fii retardat sau că mă încăpățânez ca nebunul să neg știința modernă, ci pentru simplul fapt că e absurdă! Căci cu argumentele lor v-am arătat ca dar de sus, că nu stă în picioare nicio teorie de-a lor și că tot ce au clădit ei este o dărâmătură întreținută mereu prin minciună că nu e dărâmătură ci e turn Babel... și că ei ajung până la Cer și că știu ei tot și pot ei să explice tot.
Deci nu există
niciun glob de pământ! Iar argumentul cel mai simplu l-am prezentat
aici. Asta dacă mai există vre-un elev care are curajul să folosească argumentele științifice și logica fără a se lăsa păcălit de speculanții iluzioniști ai vremilor și vrăjitori înrăiți de pofta de femei.
Și vă mai spun
ceva surpriză: Nu există dreaptă fizică sau matematică sau reală, căci dreapta științifică este o noțiune absurdă, falsă, ci există doar un paralelipiped finit, un cub finit, iar la începutul Creației a fost totul o sferă de apă limpede și cristalină aflată în nimic (necreatul care nu există), pe care Domnul plimbându-se a scris ceva, nu vă spun ce... iar dreapta care există căci totuși există
o dreaptă, ea e ceva DUHOVNICESC ce ține de DREPTATE... și deci ea ține obligator de Dumnezeu atotțiitorul și milosârdul și preaîndurătorul.
Problema este deci în om, de cine trebuie omul să aibă
milă și dreptate. De cine? De ce?
E simplu dar foarte greu de aplicat cu inima întreagă și din toată inima:
Dacă în viață, în viața ta vremelnică ai avut și ai milă de Dumnezeu și de proorocii Lui și de sfinții Lui și de copiii Lui atunci și Dumnezeu are mare milă de tine în veac și pururea. Dacă nu ai avut și nu ai, atunci nu știu ce mai vrei de la Fiul Său cel Sfânt și Sfințindu-se pururea pentru noi?