View Single Post
Vechi 23.08.2011, 02:53:00
neica_nimeni_altul's Avatar
neica_nimeni_altul neica_nimeni_altul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Talking

Citat:
În prealabil postat de Florin Constantin Ilie Vezi mesajul
Haideți să vorbim serios acum. Puteți să-mi spune-ți, vă rog, în câte ore se învârte luna în jurul pământului, exact. Și a doua întrebare serioasă (chiar nu știu...); în câte ore soarele?
In Ziua IV - Miercuri - au fost create Soarele (în zodia Berbec), Luna (plină), mijlocul zilei, mijlocul nopții, Anotimpuri, Planete, Stele, Constelații, galaxii, zodii, ... cred ca este evident ca Sorele si Luna se invart in jurul Pamantului zilnic, in 24 ore.

15 Și zise Dumnezeu: "Facă-se luminători întru întăritura cerului, spre luminarea pământului, ca să osebească între mijlocul zilei și între mijlocul nopții și să fie în semne și în vremi și în zile și în ani
16 Și să fie spre luminare întru întăritura cerului, ca să lumineze pre pământ.” Și se făcu așa.
17 Și făcu Dumnezeu cei doi luminători: luminătorul cel mare spre stăpânirea zilei și luminătorul cel mic spre stăpânirea nopții, și stelele.
18 Și puse pre dânșii Dumnezeu întru întăritura cerului, ca să lumineze pre pământ
19 Și să stăpânească zilei și nopții
20 Și să osebească între mijlocul luminii și între mijlocul întunericului. Și văzu Dumnezeu că este bine.
21 Și se făcu seară și se făcu dimineață, zi a patra.

Doamne ajută!