Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Înseamnă că tu nu cunoști Iistoria, ia spune câți ani aveai la revoluția din 1989? Și chiar nu văd ce e de râs?
|
Dacă n-ai fi ignorat atât de mult matematica ai fi putut face singur socoteala. Crezi că mă înfricoșezi dacă mă iei cu "ia spune"? Da' ce? Suntem la Secu?
Citat:
De exemplu sfânta Verginica a fost scoasă afară iarna și băgată într-un butoi cu apă ca să capete pneomonie și să piară, sau i s-a dat injecții expirate sau din alea cu aer, sau i s-a pus bile fierbinți la subțiori, și i s-a dat injecție cu acul până în inimă și l-a rupt acolo și așa s-a chinuit până la sfârșit... dar Cine a scăpat-o ca să nu piară decât la timpul rânduit ei? Tata.
|
Îmi pare sincer rău pentru dânsa. Când este serbată în calendarul ortodox?
Citat:
Și dumneata spui că am eu apucături de activist? Păi eu osândesc fără probe și persist în minciună și prostie și nedreptate?
|
Da, dumneata persiști, dacă ai adus vorba. Și între noi fie vorba, nu ne-am ținut de aceeași cărămidă la cutremur ca să-ți permiți să sugerezi că persist în prostie, nu-i așa?
Citat:
De exemplu cu sf. Verginica au măturat securiștii un tren pe jos, așa au bătut-o, dar ea nu s-a plâns ci i-a iertat pe toți, sau nu știai că și pe Doina Cornea au bătut-o și au târât-o pe la securitate și miliție ca să declare tot felul de lucruri?
|
Știu că amândoi bunicii mei au făcut ani grei de temniță, unul că era fruntaș al satului, învățător și fiu de preot iar celălalt pentru că era avocat. Așa că știu că părinții mei n-au putut intra la facultate pentru că n-aveau "origine sănătoasă" în schimb au făcut școli înalte toți analfabeții vremii. Știu astea. Ce te mai interesează dacă știu?