View Single Post
Vechi 22.08.2011, 15:51:57
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Nu știu, eu n-am căderea să judec hotărârile Sfântului Sinod.
Scuză-mă că nu-ți pot răspunde astfel încât să te satisfacă.
Păi văd că ai căderea să judeci pe Dumnezeu, deci de ce să te mai încurci cu hotărârile Sfântului Sinod? Sau n-ai scos în evidență că Moise și Proorocii nu ascultă ei de Dumnezeu... dacă nu ascultă de Sfântul Sinod? Proorocii sunt toți la fel, spun Cuvântul lui Dumnezeu.

Păi nu de la faraon i-a scos Domnul pe evrei? Așa și azi, i-a scos din sinodurile gLumii căci au fost alungați ei, de care gLumea nu era vrednică.

Și nu ți-am cerut eu să judeci pe cineva, hotărârile Sfântului Sinod, dar fiind viclean ai scos că eu le-aș fi judecat hotărârile... dar eu am prezentat faptele și am arătat unde se află Adevărul pe Cale, ca să nu ajungem ca cei ce au răstignit a doua oară pe Hristos.

Pe când dumneata aprobând judecățile nedrepte, iată ai judecat și ai osândit mai rău decât Sfântul Sinod, căci îndreptățind răul comis nu faci altceva decât să dai dreptate rătăcirii celor rătăciți. Căci eu ți-am prezentat argumente, dar Sfântul Sinod a judecat repede atunci și ca să se scape de massmedia, dar și-a îndreptat greșala din moment ce l-a reprimit pe Irineu Pop ca să poată intra în Sfântul Sinod.

Deci vezi dragul meu prieten ce anume faci lovind în țepușă? Îți rănești tot maimult piciorul și orbești, căci viclenia te orbește.

Nici eu nu judec hotărârile Sfântul Sinod, dar nici nu pot fi nedrept și orb față de nevinovați cu atât mai mult cât până și Cerul i-a mărturisit pe ei ca sfinți și nu pe voi care i-ați osândit și blestemat. Căci datorie avem să ascultăm de Dumnezeu și nu de cei ce fac nedreptate, oricine ar fi ei... căci ce părtășie are minciuna cu Adevărul? Ori Mamona cu Dumnezeu?

Last edited by vsovivi; 22.08.2011 at 16:02:52.
Reply With Quote