View Single Post
Vechi 22.08.2011, 11:52:37
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Crezi tu că eu militez pentru vre-o unire între păgâni și eretici și protestatari? Eu doar mă bucur de Adevărul pe Calea Lui, cea strâmtă cu urcuș, ca să poată intra prin gaura de ac... Deci eu mă bucur de Viață, căci m-am molipsit de la ciori și de la crinii câmpului ca să nu-mi mai fac griji deșarte; ce arte? Păi arte marțiale și joiale, că fariseu ce se lăuda cu faptele sale, postea și el marți și joi, una anul ăsta și una la unul și la mulți ani la toată gLumea.
Ti-am mai spus ca nu ma refeream doar la tine, pentru ca adevarul e peste tot si Biserica universala e o conceptie nu doar a ta personala. Si ma refeream si la alte mesaje nu doar de pe acest topic.
In legatura cu Adevarul, tu spui adevarul tau, cum si penticostalul spune adevarul sau, adventistul pe al sau si toti cred ca acel adevar si si cel adevarat.
Dar cum nu cred ca esti in BO (nu stiu exact pozitia grupului Noul Iersualim fata de BO) si ai conceptii diferite de invatatura BO lasa-ma sa ma indoiesc ca tu spui chiar tot adevarul.
Reply With Quote