View Single Post
Vechi 22.08.2011, 11:38:53
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Vezi daca te simti cu musca pe caciula ti se pare ca toti vor sa-ti atraga atentia. :)
MIe mi s-a parut ca de fapt e de acord cu tine si ii critica pe cei ce nu sustin o Biserica universala si idei ecumeniste. E adevart, nu am citit toate mesajele de aici.
Să-mi atragă atenția, că și așa sar ca ars dacă cineva mă mustră... poate mă obijnuiesc, că doar nu degeaba e scris:

„să te mustre pe tine Domnul!”

...că la funcția pe care o am, doar Domnul mă mai poate mustra eficient... ca să mă înțepe la inimă...

Da, ea sărmană mă susținea și eu am speriat-o încât a dorit să se retragă...

N-am vrut s-o speriu ci s-o înțeleg...
Dar ți se pare că eu aici susțin idei ecumeniste? Eu vorbeam de singura biserică adevărată, cea din prooroci și sfinți și credincioși în Sfânta Treime împreună cu toți îngerii și sfinții și mucenicii, precum în cer așa și pe pământ, întru ascultare de Cuvântul lui Dumnezeu de la întemeirea lumii și până azi.

Crezi tu că eu militez pentru vre-o unire între păgâni și eretici și protestatari? Eu doar mă bucur de Adevărul pe Calea Lui, cea strâmtă cu urcuș, ca să poată intra prin gaura de ac... Deci eu mă bucur de Viață, căci m-am molipsit de la ciori și de la crinii câmpului ca să nu-mi mai fac griji deșarte; ce arte? Păi arte marțiale și joiale, că fariseu ce se lăuda cu faptele sale, postea și el marți și joi, una anul ăsta și una la unul și la mulți ani la toată gLumea.
Reply With Quote