Citat:
În prealabil postat de catalin2
Fiecare este atras de conceptiile pe care deja le are. Am observat ca invataturile ortodoxe nu sunt intocmai pe placul tau, in schimb cele ce nu sunt ortodoxe te atrag ca magnetul. De exemplu vsovivi face parte din gupul de la Pucioasa (noul Ierusalim), dar nu ma refer doar la acest caz.
|
„Teribil” ce te atrag, din moment ce de ani de zile cât sunt aici pe forum pe toți v-a atras... doar ca să-i osândiți pe nedrept, că de când stau aici cu voi de vorbă, de vre-o 5 ani de zile, nimeni nu i-a vorbit de bine ci toți au fost atrași... să-i osândească și să-i mustre... numai un copil a mărturisit ceva depre ce a pățit cel ce i-a hăituit, și deci doar un copil sincer tindea să creadă... dar n-a rezistat și n-a mai postat de frica vrăjitorilor... deci n-am om care să mă arunce în scăldătoare, n-am om.
Și cum spui?.. Că fac eu parte din grupul de prooroci și de sfinți și de credincioși cuvioși? Sau dumneata nu știi că acolo nu intră nici malahiștii, nici cei ce trăiesc în minciună, nici pofticioșii de plăcerile gLumii, nici adulterini, nici furii, nici ucigașii, nici răutăcioșii, nici viclenii, nici hulitorii de Dumnezeu și nimeni care trăiește în minciună... niciun duh necurat... deci e „clar” că învățăturile nu sunt ortodoxe... păi de aia nu mai vedeți căci vouă totul vă e pe invers, nu că nu puteți ci că nu vreți să vedeți pe Adevărul... nu mai e om care să iubească dreptatea, cu toții s-au făcut vicleni până la unul, un singur copil.
Cum dar și pentru ce mă flatezi tu pe mine?.. când se știe câte parale fac eu păcătosul, iar pleava nu are preț, decât bobul curat e neprețuit și are preț mare la Dumnezeu.