View Single Post
Vechi 22.08.2011, 04:48:34
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Daca lumea si-a gasit locul in Biserica Ortodoxa, insa tu nu, trebuie sa reformam Biserica pentru ca tu sa te simti bine, sau trebuie ca tu sa incerci sa te integrezi? Pana unde poate merge egoismul personal- “ numai ce-mi place mie e bun si folositor” ? E egoismul o virtute crestina? Ce se intampla daca apare o alta Adriana careia nu-I plac schimbarile tale? Ea e nevoita sa accepte regulile tale sau le poate schimba asa cum ai facut-o tu ? Daca le schimba incepi tu din nou sa te plagi de abuz. De aceea exista o randuiala in Biserica, pentru a mentine ordinea. Din moment ce ai parasit BO, este clar asta din ce ai scris, atunci consider ca nu are sens sa continuam aceasta discutie, pe tema ce se poate modifica si ce nu in BO.
Am parasit-o, asa am zis? Interesant ca eu inca stiu de aceasta parasire. Am zis doar ca nu trebuie sa ma mai chinui in BO, ceea ce nu-i acelasi lucru, ci a nu se chinui inseamna a face ceea ce este drept, ortodox, chiar daca practica actuala a Bisericii se opune in parte celor drepte. A nu ma mai chinui inseamna sa nu mai iau nedreptatea umana ca fiind dreptate divina, etc.
Si stii de ce nu o sa parasesc BO? Ca sa am dreptul sa ma plang de absolut tot ceea ce nu este in acord cu iubirea Domnului pentru om, pentru ca El nu dispretuieste nici macar o musca daramite sa faca nedreptate la atat amar de oameni creati dupa chipul si asemanarea Sa. Pana acum ma chinuiam sa accept inacceptabilul, de acum insa o sa lupt ca nedreptatea sa iasa din Biserica Domnului mai devreme sau mai tarziu. Poate o sa fiu doar o faramitura intr-un ocean, dar merita sa incerc.

Last edited by Adriana3; 22.08.2011 at 05:05:31.