View Single Post
Vechi 22.08.2011, 00:41:08
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Draga Adriana, ne-ai mai scris despre credinta ta ortodoxa, pe care cu orice mijloace o combati... Te rog, nu te mai repeta, ca nu are nici un sens.
Noi nu discutam aici despre anumiti useri, ci discutam diverse teme. Idei, nu persoane.
In ceea ce priveste epicleza la catolici, avem un topic special dedicat acesteia:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...?t=3603&page=2
Miha draga,
Iti era cumva adresat tie mesajul? La cine te referi cand spui " ne-ai"? Te obliga cineva sa citesti ceea ce nu iti este adresat? Poti vorbi tu in numele tuturor ca sa poti spune daca are sau nu sens? Si atunci?
Si cine a vorbit aici despre useri? Ca despre idei era vorba. Sau vroiai sa le dau drept proprii? Ca era vorba despre ideea de a merge pe verticala dupa ce am cautat pe orizontala iar ideea nu imi apartine chiar daca sunt deacord cu ea.
Si cum adica imi combat credinta mea ortodoxa? Cum ar putea cineva sa-si combata cele in care crede? Eu nu combat decat ascunderea adevarului. Credinta trebuie sa fie DREPT maritoare, adica ortodoxa. Nedreptatea nu poate constitui ceva ortodox.

Multumesc de link dar nu am nevoie de inca un viespar. Am participat la zeci de slujbe catolice in patru tari diferite, ca atare stiu destul de multe despre slujba lor acum, si daca ceva ma intereseaza despre ei, nu-i mai intreb pe ortodocsi mai ales romani care sunt deseori de un subiectivism important, ci ii intreb direct pe catolici, si mai ales verific personal pentru ca Slava Domnului este plin de biserici aici. Cate mi-au auzit urechile despre ei de la ortodocsi nu mi s-a confirmat in practica.