Citat:
În prealabil postat de Neaguu
Deci Pavel scrie ca femeia trebuia sa fie supusa barbatului apoi spui tu el se razgandeste! In ce epistola face acest lucru? Nu poti raspunde ca te faci de ras!
Apoi din ce ai scris nu se intelege ca evrei cred ca atunci cand Avram a fost trimis de Dumnezeu sa il jertfeasca pe fiul sau ar fi vorba de o legenda! dar sa nu uitam ca aceea jertfa care nu a mai avut loc a fost icoana a cea ce s-a intamplat cu fiul lui Dumnezeu! Deci e normal ca evreii care nu cred in Iisus sa nu prea creada in ce scrie biblia cu jertfa care ar fi trebuit sa o faca Avram! Nu a facut-o Avraam a facut-o in schimb Dumnezeu tatal!
|
Domnule Neaguu,
Daca ati fi avut BUNA-VOINTA sa aflati despre epistola cu pricina ATI FI CITIT DEJA pentru ca v-am indicat versetul
cu dedicatie speciala pentru dvs. in contextul unui eseu teologic ca sa vedeti ce parere au si alti crestini. Si desi a fost CU DEDICATIE, dvs. ce faceti? Spuneti aici ca nu pot raspunde pentru ca m-as face de ras?? Asta se cheama REA-VOINTA!
Apoi m-ati intrebat ce cred evreii despre VT, v-am dat exemplu si l-ati acceptat? Nuu! Evreii nu cred in Iisus asa ca-i nul ce zic ei dupa parerea dvs. Pai atunci la ce va mai intereseaza ce cred ei?? Vedeti-va de ale voastre in cazul asta daca votbiti doar ca sa va aflati in treaba!
Numai bine!