Citat:
În prealabil postat de Adriana3
Dvs. intelegeti ceea ce scriu?? Am zis eu ca Dumnezeu nu este tot una cu Yahve Iehova?? Am zis ca tocmai ca este corect pana la aceasta parte!! Ceea ce au facut Martorii lui Iehova a fost sa modifice faptul ca Cuantul era Yahve Dumnezeu, punand in locul lui Dumnezeu (cu majuscula) nici Yahve si nici Dumnezeu, ci "un dumnezeu", deci scris cu minuscula si cu aceasta prepozitie "cu" in fata, TOCMAI pentru a arata ca Iisus NU ar fi Yahve (Dumnezeu) ci doar un spirit creat!! Intelegeti acum cat de subtile sunt modificarile lor in Biblie? Si cunosc mai multe exemple dintr-astea. Iar ei zic ca traducerea lor este cea mai buna, ca este singura facuta bine. Si cand i-am intrebat cum pot avea ei pretentia ca ar intelege mai bine greaca veche decat grecii insisi care sunt ortodocsi, stii ce mi-au zis? Ca grecii si-au uitat limba!
Cat despre durerile nasterii, iar va scapa cuvintele printre degete, nu a zis ca femeia va incepe sa aiba dureri ci ca vor fi inmultite, deci durerile faceau parte din Creatia initiala a Evei, ele au fost doar inmultite apoi. O femeie care nu simte deloc durerea contractiei nu stie pur si simplu cand sa impinga de aceea la cele care primesc anestezie peridurala, se opreste putin anestezia cand vine momentul sa impinga. Si sa stiti ca sunt multe femei credincioase care nasc fara dureri importante fara sa aiba nici o anestezie, ci prin credinta le este ca si cum ar avea-o, dureri mici doar ca sa stie cand sa impinga.
Si iata ca sfarsitul lumii inca nu a venit dar multe femei nu se mai afla sub stapanirea nici unui barbat ci sunt absolut libere ca si mine dealtfel. Nu ma aflu in stapanirea nici unui barbat si nu m-am aflat niciodata. La 18 ani mi-am parasit parintii si libera am fost. Inainte femeia era proprietatea tatalui care trecea din mana lui in cea a sotului a carei proprietate devenea. Iata ca s-a pus capat in multe locuri acestei stapaniri de cand au aparut crestinii si laicii au inceput sa elibereze rand pe rand sclavii si la urma femeia...
|
Draga mea, citeste mai cu atentie versetele biblice.Sa le luam pe rand:
"Iar femeii i-a zis: "Voi înmulți mereu necazurile tale, mai ales în vremea sarcinii tale; în dureri vei naște copii; atrasă vei fi către bărbatul tău și el te va stăpâni".
Ce scrie acici? Ca Dumnezeu va inmulti necazurile femeii, MAI ALES IN VREMEA SARCINII...SI IN DURERI VA NASTE COPII. Zice undeva ca inainte de pacat femeia ar fi nascut in dureri si ca va avea necazuri in timpul sarcinii? NU.Ce, Dumnezeu l-a creat pe om ca el sa se chinuiasca? Nu cred.Doamne ajuta!