Avort spontan
Anul trecut,pentru ca imi doream sa raman insarcinata, am facut testul de sarcina din primele zile de intarziere a menstruatiei, deci, 2 teste de sarcina din farmacie cu rezultat pozitiv. Dupa cateva ore mi-a venit si ciclul cu niste cheaguri de sange, ceea ce nu am mai avut niciodata, si am mers la dr. dupa cateva zile, cand avea program dr.meu. El m-a trimis sa fac testul de sange la spital, dar a iesit negativ.
Dr. meu a spus ca intr-adevar a fost o sarcina cu un avort spontan, dar am mers si la alti doctori, vreo 3-4,unde mi s-a spus ca nu voi sti niciodata daca a fost cu adevarat un avort pentru ca testele din farmacie nu reprezinta siguranta unei sarcini, doar un test de sange mi-ar fi confirmat sarcina, daca apucam sa il fac repede.
Mi s-a spus data viitoare sa nu ma grabesc sa fac test de sarcina pana dupa 10-14 zile de intarziere ca sa nu patesc la fel si sa ma descurajez, pentru ca eu am facut testul din primele zile de intarziere ca imi doream foarte mult sa fiu mamica si sa aflu daca sunt, dar ca sunt o multime de femei care nu se asteapta sa fie, de asta nu fac un test de sarcina la cele mai mici intarzieri si pierd sarcina fara ca sa stie macar ca au fost insarcinate, mi s-a spus ca in viata unei femei se intampla si de 4-5 ori lucrul acesta. Asta e parerea mai multor doctori cu care am vb eu
|