Citat:
În prealabil postat de Marilena B
Iarta dar chiar nu stiu ce vrei sa spui vis a vis de mine ...uite ca la acest aspect nu m-am gandit ..multumesc oricum ( cred ca preotul meu a avut dreptate cand spun ce mi se intampla in relatia cu oamenii ..chiar a zis si il citez: "unde gasiti astfel de oameni"..o sa mai reflectez totusi)
Dar...si sincera fiind, chiar nu as vrea sa inteleg ce vrei tu defapt sa scoti in evidenta..pentru ca este liber fiecare sa faca ce vrea cu viata si timpul lui liber...daca ai ceva de spus legat de subiect cred ca o pot face, daca doar vin sa cantaresc ce fac altii nu am dreptul...
|
Tocmai asta subliniam, ca ii judeci pe cei ce nu au conceptiile tale. Si cum conceptiile sunt cele ecumensite, de biserica mondiala si altele, adica gresite, cei ce nu le au sunt regasiti in mesajele tale: "Ca se abat multi de la dreapta credinta si nu toti sunt si pe calea lui Dumnezeu ..si uni sunt foarte convinsi ca sunt si foarte luminati, pacat de cei ce sunt in ceata..as zice dupa gandirea lor...si mai ales ca vor sa si convinga....dar ce sa-i faci." sau: "Pacat ca uni cred ca deja sunt mantuiti, nu mai au nevoie si sa duca crucea...ei sunt deja sfinti ai crede dupa cata lumina imprastie,,ma mir ca nu incep sa zboare"... vorba la un preot ca la cat de sfiinti sunt o pot face fara stanjeneala...la ce mai le este de folos..un drum al crucii?"
Si nu e prima data, am fost de fata la primel tale mesaje, ti-am raspuns frumos si ai spus ca vrei sa inveti, dar cum ai gasit pe cineva cu aceleasi conceptii ai inceput sa-i judeci pe ceilalti.
Eu iti atrageam atentia ca cei de la care inveti sunt cei ce au scris la profil "alta credinta". Dar fiecare face ce vrea, inveti de unde vrei.