Citat:
În prealabil postat de Neaguu
Doamna de ce ne chinuiti cu greselile dumneavoastra? Biserica este stalp si temelie al adevarului iar Duhul Sfant lumineaza pe credinciosi! Credinciosii care au existat pe pamant nu au crezut in greselile care le prezinti! Nu avem in istorie femeie preot! Scrisorile respective, ti-am mai demonstrat o data, au fost scrise cam in aceasi perioada. Scrii :Pentru ca asa cum o spune si el, prescriptiile date de el initial femeii erau dupa Legea iudaica.
Unde scrie asa ceva in nt? Mai prezinta o data care sunt cele doua scrisori despre care vorbesti ca sa iti demonstrez iarasi ca gresesti! Fa-ti o biserica noua de tip iehovist unde Hristos nu a fost rastignit pe cruce ci pe un lemn si renunta la ideiile tale care nu se regasesc nicaieri in istoria crestina! Pentru tine biblia e o carte din care iei doar ce doresti! Si Moise e indrumat de demoni!...
|
Unde anume mi-ati demonstrat? Am impresia ca eu am sarit postarea. Va rog sa imi spuneti in care postare mi-ati aratat ca ar fi fost scrise in acelasi timp. Si vedeti ca am completat postarea anterioara cu partea Dumnezeu este seful/ capul lui Iisus, afirmatie facuta de Ap. Pavel!
Revin pe seara sau cel tarziu maine si cu ceea ce promisesem ieri.