Citat:
În prealabil postat de ioanna
Nu au dreptate, Adriana. Intreaba-i daca existenta lui Dumnezeu este explicata , daca avem o dovada certa a existentei Acestuia, astfel incat toata lumea sa creada. Nu e acesta un lucru fundamental si totodata o taina? Daca citesti Biblia intelegi ca Tatal, Fiul si Sf. Duh, sunt trei persoane coexistente si coeterne intr-un singur Dumnezeu, relatie pe care noi am numit-o simplu -Trinitate. Cine are “ochi” o vede.
|
Ioana, eu cred in Trinitate, le-am spus ca mi-a ajuns citirea Bibliei pentru a intelege, si le-am zis ca tocmai ca eu prin Biblie am venit la credinta, nu prin Biserica, ca atare nu aveam cum sa fiu indoctrinata de Biserica. Insa dupa cum vezi, eu am ochi si pentru multele altele pentru care multi de aici vad ca doresc sa ii tina inchisi tocmai pentru ca au fost indoctrinati de biserica, ori ei de atitudinea asta inchisa s-au izbit. Cand nu se mai doreste sa se dea raspunsuri si sa se explice, se inchide usa. Iar cautand in Biblie, ar fi vrut sa gaseasca scris negru pe alb ca Iisus este Dumnezeu dar aici intervine modificarea Bibliei. N-am avut ieri timp sa termin de structurat exemplele pe care vroiam sa ti le dau cu privire la acest subiect, si iar trebuie sa fug, dar pe seara sau cel tarziu maine, revin.
O zi frumoasa tuturor! :)