Bucurativa cu mine si Slaviti pe Dumnezeu
Dragi mei nu cred ca este cazul sa ma mai prezint de oare ce multi ma cunoasteti cu slabiciunile si cu apucaturile mele, va rog iertaima pe mine sarmanul si mult pacatosul si saracul cu fapta buna si nu o spun ca pe o metafora iertatima si va rugati si pt. mine ca si eu va pomenesc pe fratiile voastre nencetat si nu spun Inaintea voastra ce Inaintea Bunului Dumnezeu care cunoaste adIncul sufletului si toate tainele cele ascunse ale omului.
Acu va spun si va spun cu tarie si cu certitudine ca Dumnezeu face semne si minuni si astazi pe pamnt, am ramas far de muca de cIteva saptamIni aici in spania. Si aici nu este ca Intara este mult mai usor de trait dar nu asta vreau sa spun vreau sa stiti ca nu mam gIndit vreodata ca Dumnezeul meu ma uita si ma lasa far de cele trbuincioase pentru ziua de mIine,nici odata nu am disperat si mereu am spus Dumnezeul meu fie mie dupa voia ta . Am fost saptamina trecuta pela cIteva firme si am lasat curiculum si am venit acasa si meam vazut de treburile mele cele de toata ziua cInd nu lucrez rasfoitul forumului si cartile despre vietile Sf. Parinti, asta noapte nu stiu la ce ora mam culcat dar stiu ca meam facut sf. rugaciuni si mam culcat , am auvt un vis si nu mint pentru ca nu am de ce vrau sa spun ca Dumnezeu este bun si lucrator si noi suntem putin credinciosi si ne ascultatori, se facea ca ma sunat la telefon una dintre firmele la care am lasat curiculu si ma Intreaba datele personale si altceva ce am lucrat nainte si ce stiu sa lucrez In domeniul lor de activitate, dupa ce am raspuns zice acea voce Inchide ca te sun In cIteva momente, am Inchis si la cIteva momente suna telefonul asta In vis si Imi spune adu aici documentele pentru angajare si te angajam, fratilo va spun ca acesta a fost visul mam trezit dimineata si miam facut trburile mele cele spre folosul sufletului si ma gIndeam la visul meu la 10, 30 suna telefonul si exact cum vam povestit si cum sa petrecut In vis asa sa IntImplat am fost chemat sa ma angajeze si ma angajat de luni incep munca , Slavit as fie Dumnezeul nostru si preamarit sa fie numele lui In veacul veacului amin amin amin, va spun ca este minunea minunilor eu sarmanul am 52 de ani si sunt aici multi si mult mai tInari ca mine dar voia Lui Dumnezeu este mare multe ne arata ca sa credem si sa nu cIrtim si sa nu desnadasduim In ajutorul Lui :
Multumesc Tie Parinte ceresc ca tu faci lucruri mari si minunate si greu de Inteles de mine de multe ori Insa nu mai lasat nicio data sa nu fiu umbrit si ajutat de bunatatea ta .
Bucurativa cu mine Intru Duhul SfInt si preamariti pe Dumnezeu Impreuna cu mine amin amin amin
|