Subiect: Nou nascutul
View Single Post
Vechi 18.08.2011, 15:51:05
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mirela0110 Vezi mesajul
"religiosii nu stau tocmai bine la capitolul documentare dar in schimb sunt extrem de saritori in a-si da cu parerea"

dar doctorii, profesorii, judecatorii nu pot fi religiosi?
ba da, dar intr-o masura mai redusa adica nu asta ii caracterizeaza.
Citat:
si vorbesti de parca tu nu ai fi religios ...
Nu, nu sunt. Sau cel putin incerc sa nu fiu in sensul in care religiozitatea obtureaza realitatea. Ca mai am si eu defecte e alta discutie si nu ma face religios.
Citat:
ce ai impresia ca aici pe forumul asta sunt toti incultii si toti analfabetii care habar nu au pe ce lume traiesc?
Eu n-am zis asta. Exista un mod de gandire religios de care dai dovada din plin rastalmacindu-mi vorbele.
Citat:
si uite cateodata unu care e analfabet dar are scoala vietii poate fi mai "documentat" din experientele traite decat unu cu 10 mii de clase si diplome si doctorate in ale stiintei ... si poate fi chiar si mai uman ... cateodata poate este mai bine sa fii documentat in ale vietii decat in ale stiintei ...
Exceptiile or fi bune de minuni dar nu de argumente.
Citat:
asa riscuri sunt peste tot ... exista risc sa treci si strada pe trecerea de pietoni ca vine un nebun si da peste tine si te baga in mormant ... sau sa iei vreun virus sau vreo boala de nici nu stii unde ... cand fata mea avea 8 luni, mi-a facut rubeola ... si chiar nu fusesem cu ea absolut deloc printre copii, decat in parc, unde nu era lume ... deci de unde mi-a facut rubeola ? habar nu am ... cel mai probabil de prin aer ... deci daca este sa se intample ceva se poate intampla si in oras, unde mai putin te astepti ...
Eu cred ca a fost un semn divin rubeola aia!
Reply With Quote