Citat:
În prealabil postat de misteria
E si ce spui tu o varianta..Dar crede-ma , si daca crezi in reincarnare(ipotetic vb) si respecti poruncile sunt sigura ca sufletul este mantuibil, si ma intreb ce valoare are efortul unui zis crestin care merge la biserica , isi urla credinta dar da dovada clara de neiubire? Vezi , de aceea am convingerea ca Tatal Creator ne stie cel mai bine SUFLETUL, iar in ceasul judecatii precum afirmam in demult, vom fi surprinsi sa constatam pe cine gasin in rai ...sau dimpotriva , in iad....Si da...trebuie avuta mare grija cu "bunii samariteni" caci ades sunt slujitori ai dracilor! Pana la urma cred ca nu are atat de multa importanta daca credem sau nu ca revenim, ci cat de mult ne straduim sa fim buni, iubitori si natural credinciosi...(acceptiunea cuvantului de credinta difera de la individ la individ, asta este stiut-opinia mea)
|
nu cred ca cineva urla pentru faptul ca AFIRMA sau isi sustine credinta, dar cei care se simt LEZATI o simt tocmai din NECREDINTA si din SLABICIUNEA pe care ii stapaneste ... sa stii ca pe adevaratii crestini poti sa tai lemne si nu se supara, ci din contra pentru ei este o bucurie cand sunt asupriti...
hai sa nu vorbim de cine slujeste dracilor...daca vrei iti pun pe tava cat slujesc dracilor cei cu control mind, reincarnare si alte spurcaciuni ca nici nu merita sa le amintim
"Toți cei ce umblă după plăceri, de orice fel, nu vor scăpa de primejdii, căci sub orice plăcere e încolăcit un șarpe." (Parintele Arsenie Boca)