View Single Post
Vechi 18.08.2011, 03:15:12
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
蝞 prealabil postat de Adriana3 Vezi mesajul
Deci eu iti spuneam ca este in vigoare "sa nu ucizi", si iti spuneam ca Mire iti este Hristos, iar tu de fapt erai perfect de acord si pentru a imi arata aprobarea ta imi ziceai: "nu ai inteles nimic sectaro!"? Si toate celelalte? :)) Pai asa spune!! Ca de acum inainte sa nu-mi mai bat capul, unde o sa vad "nu ai inteles nimic sectaro" o sa inteleg de acum inainte ca este modul tau de a spune "sunt perfect de acord cu tine" :))
Noapte buna!
aoleuuu .... morrrr de rassssssssssssssssss
eu vorbeam de IISUS FIZIC ... si tu ma iei cu altceva... asadar repet IISUS FIZIC ERA BARBAT sau si asta contesti ? si avea 12 APOSTOLI BARBATI ? de ce nu a avut si o femeie INTRE EI ? haide spune-i si LUI ca discrimina femeia .... tu esti confuza rau si nu sunt singurul care ti-o spune ....
daca imi spuneai cind ti-am spus ca te bat CA TE APERI ai fi inteles ca acel 创sa nu ucizi创 NU SE APLICA in aparare .ci acolo se aplica 创 cine scoate sabia de sabie va muri 创 adica TE APERI batindu-ma PE MINE ........ dar tu esti dusa pe carare si GINDIREA ramine mult in urma ... logica nici nu exista ....
multa iubire
ps cu tine ramine doar misto-ul , daca tu devii preoteasa in biserica ortodoxa eu devin satanist .... apar ortodoxia dar 创 le vinez创 Pe preotese ...
multa iubire

Last edited by the_Listener; 18.08.2011 at 03:28:43.