18.08.2011, 02:41:09
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Religia: Ortodox
|
|
ce ne complicam atata?
Citat:
În prealabil postat de ioanna
A dorit sa descurajeze relatiile pre-maritale, deci a „dramatizat” totul, pentru a se impune in fata tinerilor. Probabil considera ca intalnirile pentru studierea Bibliei din cadrul Bisericii sunt ocazii suficiente de socializare, observare si cunoastere, fara alte ocazii de tete a tete , fara intalniri in doi, doar discutii serioase, cu tenta religioasa, in cadrul grupului. Eu asa am dedus din ce a scris, pledeaza pentru observatie de la distanta , insa se insala amarnic, chiar si observatia il poate afecta pe om, poate chiar mai mult, resimte frustrare ca nu se poate apropia . Punctul meu 11 pentru acel pastor e: sa nu se vada deloc pana la nunta, casnicia sa le fie aranjata din fasa, iar femeia sa poarte burqa, nu care cumva sa-l ispiteasca pe barbat :) macar sa fim ridicoli pana la final.
p.s apreciez ca le-a lasat o portita de scapare: mediul virtual , unde se pot" intalni" :)
|
o dileala totala.eu propun mai bine sa se duca la biserica/adunare/ce o fii,intreaba daca sunt fete de varsta lui pe acolo,alege una la nimereala(sa fie providenta divina)o intreaba daca e credincioasa,si sa se casatoreasca pe loc.ce ne mai complicam atata cu ,,sa ne cunoastem''.scurt si la obiect.
Last edited by Patrie si Credinta; 18.08.2011 at 02:44:26.
|