View Single Post
Vechi 17.08.2011, 20:05:39
crestinOrtodoxa
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de fallen Vezi mesajul
Al meu crede ca din contra neintelegerile noastre au inceput de cand merg la biserica, ca m-am schimbat radical, ca pana atunci am dat impresia ca sunt multumita de relatie, dar se pare ca m-am prefacut.
Mai rau sustine ca si-ar putea pierde incredera in Dumnezeu datorita "invataturilor" mele si ca s-a scarbit de tot de biserica.
Totodata sustine ca daca se va termina relatia cu mine el va renunta definitiv la ideea de familie si va trai in preacurvie (si eu ma tem ca voi fi vinovata in fata lui Dumnezeu pt pacatul lui). Acum eu stiu ca pdv al bisericii ortodoxe e ca concubinajul = tot "curvie" dar parca nu e totusi asa rau ca prostitutia de exemplu.

Am auzit si eu placa asta... nu te simti vinovata pt ca se victimizeaza ca sa te faca sa cedezi. Nimic mai mult, e o reactie copilareasca, nici el nu crede ce spune.Nu te consuma din nimicuri.

Am observat ca e un fel de moda in ultimul timp sa dam relatiilor o insemnatate mai mare decat au (poate datorita filmelor siropoase si chestiilor gen Valentine s) si sa punem partenerul pe primul loc, nu pe Dumnezeu.

Gandeste-te asa... daca o sa ajungi sa arzi in iad pt relatia cu el, s-o sa te incalzeasca cu nimic discursul lui de victima... si, vb parintelui Cleopa ... pune mana o flacara de lumanare sa vezi cum e, si imagineaza-ti cum trebuie sa fie iadul... si daca nici lumanarea n-o suporti, cum crezi ca-ti va fi in iad?.... si pune in balantza asta cu discursul lui de "victima", si mai pune in balanta ce are el sa-t ofere de fapt fata de ce are Dumnezeu sa-ti ofere daca-L urmezi...
Reply With Quote