View Single Post
Vechi 17.08.2011, 16:34:27
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

N-a spus nimeni ca mireasa lui Hristos e femeia, tu ai dedus asta si rapid ai tras concluzia ca unii n-au notiuni elementare (Este trist ca se poate numi cineva ortodox fara sa stie cele mai elementare lucruri despre Hristos, proorocite din VT si implinite in NT). "Mireasa lui Hristos" e Biserica crestina, care pe langa aceasta denumire mai apare in NT si ca "trup mistic a lui Hristos", "stalp si temelie a adevarului" sau "casa a lui Dumnezeu".

p.s cred ca nu l-ai inteles pe Listener, parca el a spus ca Iisus- ca om a fost barbat. Iisus a fost om desavarsit si Dumnezeu desavarsit. Dumnezeu nu are gen. (acuma am recitit in urma si eu am spus ca Dumnezeu s-a intrupat ca si barbat)

p.p.s ce ai dorit sa spui prin: "Iti spun sincer ca eu nu-mi dadeam seama ca aici se ajunsese in Ortodoxie, sa se nege poruncile lui Dumnezeu si sa se ajunga sa se considere crima ca fiind acceptata de Dumnezeu si chiar nimeni sa nu zica contrariul dintre ortodocsi "? lansezi niste acuzatii foarte grave. Ce CRIMA sustine Ortodoxia? Daca te referi la asa zisa discriminare a femeilor,inseamna ca ai tu o problema si o vezi ca pe o crima.

Last edited by ioanna; 17.08.2011 at 16:57:15.