Citat:
Īn prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia
Credeam ca topicul este despre cei care nu au intrat demult sau au parasit forumul, din varii si binecuvantate pricini. Cand colo, vad o balacareala estrogenica, cu miazme de iad.  La chestia cu cromozomii XX m-am referit mai sus, si cu curatirea de...un anumit gen dintre fiintele purtatoare ale acestei combinatii... Ce importanta are cum arata o userita, in particular d-na misteria sau melissa cine o fi? Si ce, cum arata domnia sa, sau oricine altcineva, e legat de un forum RELIGIOS? Asta NU e un site de cautat si gasit perechea intru pacat si/sau de infecta colcaiala subiectiv-emotionala a fiintelor vii, auto-intitulate "sentiente". (Sentient = inteligent, la nivel de specie, cum cica e omul; e din latina, via engleza; vedeti pe google). Ma intreb daca nu cumva cresterea incidentei UV sau a fondului de radiatii gamma ar putea, in final, avea un efect benefic, in sensul INVERSARII sex-ratio in populatia umana la nivel global...  Bine ar fi!
|
Nu importa ce balacareli fac unii care prin atacurile repetate nu fac decat sa se descrie pe sine...De fapt tOT ce reusesc sa afiseze este propriul lr URAT...din invidie si alte sentimente deloc crestinesti....Sunt "polite" vechi, iar ura, rautatea si tradarea detin supramatia demult si in acest loc(nu mereu)...Eu sunt impacata pt Dumnezeu cunoaste adevarul, impreuna cu adevaratii prieteni(valabila pt fiecare din noi)...Si nu am dc sa ma simt vreodata prost la murdaria unora/altora, pt prin manifestarile lor ei singuri se consacra micimii ce ii caracterizeaza...Eu ma voi tine departe de acum de tot secul mintilor unora/altora si pot recunoaste ca mai gresesc si eu, dar IUDA nu sunt si nu voi fi niciodata..