View Single Post
Vechi 17.08.2011, 09:38:36
ioan_strainul
Guest

Arrow

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
pai ti-am raspuns ...uite iti scriu din nou:

"Credeți că vina o poartă numai ei, preoții?" ...de aici reiese foarte clar ca si preotii isi au vina lor (cei care sunt slabi)...dar nu trebuie ca noi sa le gasim vina pentru ca ei sunt roadele noastre (trairii noastre) "Ei sunt fiii voștri! Cum i-ați născut, așa-i aveți".

si ei isi au vina lor (preotii)...de exemplu cei care isi aleg aceasta cale a preotiei doar ca o simpla meserie dar noi nu suntem in masura sa-i judecam...fiecare o raspundem pentru faptele noastre...citeste cartea si ai sa intelegi mai multe...chiar te rog sa-mi transmiti pareri despre aceasta carte

uite care a foat una din preocuparile Parintelui Arsenie Boca:

"În zilele acestea mai de pe urmă, când și nouă ni se pare “că de acum vremea s-a scurtat”, cercetând firea durerilor, am aflat desfrânarea încleștându-i pe oameni și lucându-le de zor dărâmarea în întindere și în adâncime. Iar pe de altă parte preoții vremurilor noastre n-au mai urmarit-o ca păcat și ca atare să o măture afară din Taina lui Dumnezeu, adica din căsătoria creștină. Așa se face ca, “lipsind preotului conoștința legii și bătrânului sfatul”, oamenii orbecăie în mulțimea neștiinței și a lipsei de sfat, care s-a întins ca o noapte de osândă peste bieții oameni, care dorm liniștiți somnul de primejdie, de buna credință ca aceea (desfrânarea dintre soți) nu-i păcat."
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Doamne ajuta noua amin amin amin
Reply With Quote