Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Nu noua sa ne multumesti , ci insasi Maicii Domnului , caci Ea ne-a deshis mintea , inima si vorba despre Ea . Ea insasi vorbeste cu noi , si nu avem cum a tine gura sub obroc cand vine vorba despre Ea ! 
|
Așa este, Maica Domnului însăși ne ajută s-o mărturisim și să o lăudăm, întărind astfel și în sufletele semenilor noștri dragostea pentru ea și credința neclintită în purtarea ei de grijă.
Măicuță Sfântă, nădejdea noastră, roagă-te Fiului tău pentru noi și nu ne părăsi niciodată! Ajută-ne să-ți rămânem credincioși și să mărturisim iubirea ta negrăită față de noi, copiii tăi duhovnicești! Adu-i la dreapta credință pe toți cei care, din neștiință și copleșiți fiind de felurite ispite, se îndoiesc de puterea și sfințenia ta! Iar nouă, celor care credem în tine, fi-ne alături pe drumurile vieții și dăruiește-ne bucuria spirituală a comuniunii cu Preadulcele tău Fiu, Mântuitorul și Dumnezeul nostru!
Pentru rugăciunile Preacuratei Tale Maici, Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, umple-ne pe noi de lumina harului Tău, călăuzește-ne în pelerinajul existenței pământești și, după iubirea Ta cea negrăită și "mai presus de cunoștință", mântuiește-ne pe noi! Amin!
Slavă lui Dumnezeu pentru toate!
"Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis)
Câteva gânduri scrise de mine:
http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca