Citat:

| 
					Īn prealabil postat de caty_deea  Tu ce ai face frate ca sa impiedici pe viitor astfel de manifestari? | 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++  ++++++++++++++++++

Iubita  mea sora  iartama  daca raspund  eu  intrebari  care ai adresato  lui   BOGDAN.

Daca  eu as  fi  In  tara  la  o  alta  o  alta SFINTA  SARBATOARE  mas  duce   ca un nebun si as  vorbi  multimi  ca sa-i   lamuresc  pe  cit  posibil si  In intelepciunea  data  de Dumnezeu  care  este   datoria  crestinului fata  de Sfintele  sarbatori  si alte  reguli  de mrala  crestina , chear  cu riscul de  a  fi luat in batjocora si In rIs  de  toata lumea  nu  mar interesa. ca  dac  sar  vorbi   acelor  sarmani si saraci , desi ei sunt bogati pamInteste dar  sunt sarci cu  duhul si cu  intelepciunea   nu cred  ca  nu sar  cadea  de rusine  fata de  Dunezeu  dac  nu de  oameni si daca sar  cistiga   putini  cIte  putini  de partea  cea  buna  amvedea  cu toti  ca  nu ar  fi asa  insa  nu li  sa  explicat  ca nu fala  Ii mntuieste si nu aurul si bautura si jocu si  manelele  ce  Nascatoarea  de Dumnezeu care  nencetat  se roaga  Fiului  Ei si Dumnezeului  nostru  pentru  noi  pacatosi si de aceia  sa o cinstim cu cIntari de  lauda  ca  prin ea  a venit  mIntuirea   a toata lumea .  amin amin amin

Iartama si fratia ta si toti cei ce Iubiti pe Dumnezeu si va rugati si pentru mine  sarmanul si netrebnicul si pacatosulsi saracul cu  fapta  buna si cu mintea.
  Slavit sa fie Domnul dumnezeul nostru  pentru dragostea si rabdarea si mila  lui fata  de noi  amin amin