View Single Post
Vechi 16.08.2011, 15:46:58
spre_rasarit spre_rasarit is offline
Banned

Data înregistrării: 29.08.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Bine ca ai revenit sa nu ai probleme aici: FEMEIA CARE TRECE DE VAMA E ORTODOXA

Vama a nouăsprezecea: A ereziei

După aceasta am ajuns la vama ereziei,unde se cercetează raționamente asupra adevăratei Credințe Ortodoxe, lepădarea de dreapta Credință Ortodoxă, hulirea, blasfemia... Acolo se întreabă gândurile nedrepte și socotelile strâmbe față de Credința Creștinească, a adevăratei credințe, neîndeplinirea făgăduințelor și indatoririlor creștinești, îndoirea în credință, hulele asupra Sfințeniei și altele asemenea acestora.
In vremea minuțioaselor cercetări, pe care mi le făceau arapii infernali ai acestei vămi, mi-au apărut în minte luminoasele hotărâri Divine, însoțite de sfaturile apostolești și părintești din Dumnezeieștile Scripturi și din cărțile Bisericești: „Păziți-vă de proorocii mincinoși, care vin Ia voi îmbrăcați în piei de oi; iar pe dinăuntru sunt lupi răpitori. După faptele lor îi veți cunoaște". „Eu am venit în numele Tatălui Meu și voi nu mă primiți pe Mine. De va veni altul (Antihrist) în numele său. pe acele îl veți primi”. „Mă tem ca nu cumva, precum șarpele a amăgit pe Eva cu vicleșugul său, așa să se strice și înțelegerile voastre de la credința in Hristos. Că de ar propovădui cel ce vine, pe un alt lisus, pe care n-am propovăduit, sau de ați lua alt duh, care n-ați luat, sau altă Evanghelie, care n-ați primit, bine l-ați suferi (Mt. 7.15; loan 5. 43: 2 Cor. 11, 3-4).
Dar acea vamă am trecut-o fără ispitire, pentru că în viață având și păzind dreapta Credință, nu m-am aflat vinovată. Și așa de acolo am mers înainte, apropiindu-ne de porțile cerești.
Reply With Quote